Ξενοδοχείο

Ξακουστό για την η οικογενειακή φιλοξενία του, το Hotel Akrogiali βρίσκεται σε ευχάριστη τοποθεσία, μέσα στην όμορφη Ουρανούπολη Χαλκιδικής, με εντυπωσιακή θέα στον κόλπο του Αγίου Όρους και τα νησάκια της Ουρανούπολης.

Το Hotel Akrogiali είναι πραγματικά κτισμένο μέσα στην θάλασσα, αφού απέχει μόνο 15 μέτρα από την ομορφότερη παραλία της Ουρανούπολης, 50 μέτρα από cafe bar, εστιατόρια, mini market και την πλατεία του χωριού. Ακριβώς δίπλα στο ξενοδοχείο είναι το γραφείο που εκδίδει τα εισιτήρια για τις κρουαζιέρες. Το ξενοδοχείο βρίσκεται στα 70 μέτρα από το λιμάνι από όπου φεύγουν τα πλοία για το Άγιον Όρος και 100 μέτρα από το γραφείο των προσκυνητών.

Στο χώρο της ρεσεψιόν υπάρχει αίθουσα με δορυφορική T.V. , εκεί το πρωί μπορείτε να απολαύσετε το πρωινό σας παρασκευασμένο από αγνά υλικά, ή τον απογευματινό καφέ σας βλέποντας τα γαλάζια νερά της θάλασσας. Ακόμα μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς, αν ενδιαφέρεστε να νοικιάσετε βάρκες για βόλτα στα πανέμορφα νησιά και στις απομονωμένες παράλιες που βρίσκονται απέναντι από την Ουρανούπολη. Επίσης αυτοκίνητα για εκδρομές στα άλλα πόδια της Χαλκιδικής καθώς και σε άλλα κοντινά μέρη αρχαιολογικού ενδιαφέροντος.

Το Hotel Akrogiali είναι ιδανικό για οικογενειακές διακοπές αλλά και όχι άδικα έχει χαρακτηριστεί ο τελευταίος σταθμός τον προσκυνητών πριν το Αγιον Όρος. Αποτελεί το αγαπημένο κατάλυμα εκατοντάδων επισκεπτών οι ποιοι αισθάνονται σαν το σπίτι τους, καθώς εκτός της φιλοξενίας τους παρέχεται και κάθε δυνατή βοήθεια όπως μεταφορά αποσκευών από το ξενοδοχείο στο λιμάνι. Το ξενοδοχείο μας έχει ανακαινιστεί πλήρως το χειμώνα 2008/2009. Πραγματικά θα βρεθείτε σε μια οικογενειακή ατμόσφαιρα.